Autocross Masters Baarle-Hertog: 27 en 28 april

De eerste wedstrijd van de Masters in Baarle-Hertog zijn we gaan rijden voor het geval als we ons niet plaatsen voor het NK zodat we geen wedstrijd missen in dit kampioenschap.

Vrijdags eenmaal aangekomen en onze plek hadden gevonden stond alles zo klaar. Nadat de auto goed gekeurd was hebben we een gezellige avond gehad met de nodige drankjes.

Zaterdags in de manches ging het lekker met in klasse 7 een 1ste en een 8ste plaats en bij klasse 8 een 5de en een 2de plaats. In klasse 7 waren we als 7de geplaatst voor de finale.

Ik moest op de 3de rij aan de binnenkant starten. De start was redelijk en ging als 7de de bocht in maar bij het uitkomen van bocht 2 ging het mis. Voor mij ging een auto dwars en ik zag hem te laat door het slechte zicht van het zand, ik kon hem niet meer ontwijken en ging over zijn wiel heen en toen over de kop. Toen ik eenmaal uitgerold was reed er nog een auto bij in mijn dak met als gevolg heel veel schade. Gelukkig had ik zelf nergens last van en kwam ongedeerd uit de auto.

Bij terugkomst bij de tent hebben we de schade opgemaakt en meteen actie ondernomen.

De dag erna zijn we naar huis gegaan om de auto weg te brengen naar PML want we hadden maar 1 week om de auto weer klaar te krijgen voor de 2de selectiewedstrijd voor het NK.

Dus kwam er voor ons te vroeg een einde aan onze eerste Masters van 2019.

De komende week zal er hard gewerkt moeten worden om de auto klaar te krijgen maar met ons geweldige team moet dit zeker lukken.

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.