Neerkant 23-10-2016 laatste wedstrijd dit seizoen!

De laatste wedstrijd van dit seizoen was voor ons in Neerkant. Na een seizoen vol met pech en ellende wilden we in Neerkant er nog een keer volle bak er tegen aan gaan. Op deze mistige morgen werd de start uitgesteld vanwege het slechte zicht. Dus het was onverantwoord om te crossen. Ongeveer anderhalf uur later trok de mist weg en konden we eindelijk gaan knallen.

De 1ste manche stond ik op de eerste rij op plek 4. Na een goede start ging ik als 2de de bocht in achter mijn team maat Peter van Eeten. Maar al snel kreeg ik problemen met de 3de versnelling. Ik viel terug en finishte als 5de.

Na de manche hebben we gekeken of we er wat aan konden doen. De versnellingspook wat verzet op hoop van zegen maar dat hielp niet genoeg. De 3de versnelling was versleten. We gingen gewoon door want af en toe pakte hij hem wel en af en toe niet.

De 2de manche startte ik op de 2de rij op plek 7. Met een redelijke start met genoeg ruimte voor me ging ik als 4de de bocht in. Het was veel zand happen deze manche en met de schakel problemen finishte ik weer als 4de.

In de 3de manche moest ik starten vanaf de laatste rij aan de binnenkant. Met heel weinig zicht maar met een goede start kon ik aan de binnenkant een paar rijders passeren. Na bocht 1 lag ik 3de. Het ging best goed die manche maar door de schakel problemen viel ik weer een plaatsje terug.

De finale waar ik me als 4de geplaatst had mocht ik op de 1ste rij aan de buitenkant starten. Mijn plan was om in de eerste bocht vol gas buitenom te gaan en hopen dat ik er een paar kon passeren. De start was goed en inderdaad vol buitenom moest ik even gas los laten want Peter van Eeten kwam op 2 wielen de bocht uit voor mij door. Ik kon als 4de aansluiten. Met veel druk op de nummer 3 en een paar aanvallen binnendoor kon ik helaas wederom door de schakel problemen hem niet passeren dus finishte ik als 4de.

Door een afmelding in de superfinale mocht ik hem wel rijden. De auto weer in gereedheid gebracht. De laatste keer knallen dit seizoen!! Ik ging er nog eens goed voor zitten. Maar met een slechte start liep ik meteen achter de feiten aan. In deze 10 rondes heb ik mijn eigen lekker uit kunnen leven en volle bak zitten te genieten. Ik finishte in de superfinale als 3de.

Het was ondanks de schakel problemen een mooie dag. Lekker gereden en veel plezier gehad. Ik wil mijn sponsors,supporters,Thijs Thijs, ons pap en mam bedanken voor de steun heel het jaar door. Het was niet mijn jaar maar die zitten er ook tussen.